Städning i världsklass

Vi är en firma som erbjuder flera olika typer av städtjänster. Oavsett vilken typ det gäller kan du alltid förvänta dig städning i världsklass hos oss. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Hemstädning

Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med att städa ditt hem. Detta kan vi antingen göra på en engångsbasis eller fortlöpande. Med hjälp av oss kan du få ett rent och fräscht hem där du, din familj och dina vänner kommer att kunna trivas!

img

Kontorsstädning

Du kan även vända dig till oss om du behöver hjälp med kontorsstädning. Precis som när det gäller hemstädning kan vi förse dig med kontorsstädning på en engångsbasis eller en fortlöpande sådan. Du bestämmer själv hur ofta du vill att vi ska komma och städa ditt kontor.

img

Flyttstädning

En av de jobbigaste sakerna med att flytta är att behöva utföra en noggrann flyttstädning. Detta kan du dock slippa att behöva göra genom att anlita oss.

img

Städning av fastigheter

Har du en bostadsrättsförening och behöver hjälp med att hålla rent i de allmänna utrymmena? Också det finns vi i så fall här för att hjälpa dig med.