Ett städföretag i världsklass

Vi kallar oss för ett städföretag i världsklass, och det står vi för! Har du ett kontor som behöver fortlöpande städning? Representerar du en bostadsrättsförening som har olika städuppdrag som behöver utföras? Vill du som privatperson få ditt hem städat? Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädningen? Allt detta och mycket mer kan vi hjälpa dig med!

Vad som gör oss bäst

Vi är ett företag som besitter flera olika kvaliteter när det gäller städning. När du anlitar oss får du ett städföretag som är professionellt och som kan sin sak in i minsta detalj. Vi är ett städföretag som följer alla policys som krävs för en god arbetsmiljö och för att du som kund ska kunna känna dig fullkomligt trygg med oss. Vårt arbetssätt är ergonomiskt. Vi har personal med tystnadsplikt. Du kan med andra ord känna dig helt lugn med att släppa in oss i ditt hem, på ditt kontor eller i din fastighet.

Den senaste tekniken

Vid varje städuppdrag väljer vi den teknik och de medel som passar bäst. Du som kund kan känna dig trygg i det faktum att alla rengöringsmedel som vi använder oss av är miljömärkta och säkra för vår personal, för dig som kund, och för miljön. Vårt mål är att du som kund ska märka av oss så lite som möjligt samtidigt som vi ser till att alla ytor blir skinande rena!

När du anlitar oss för städhjälp kommer du att kunna räkna med att även de allra mest svåråtkomliga ytorna kommer att bli rengjorda. Det och mycket mer hoppas vi ska göra oss till förstavalet för dig som bor eller verkar i Uppsala med omnejd och behöver ett företag som kan hjälpa dig med din städning!