Våra tjänster

Vi är städbolaget som erbjuder städning i världsklass! Vill du ha ditt hem städat? Behövs det en ny städfirma till ditt kontor? Är du ordförande i en BRF och på jakt efter en städpartner? Eller ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädningen? Vi utföra all typ av städning och alla åtgärder inom alla dessa olika städtyper. Är du på jakt efter någon som kan utföra just din städning? Kontakta då oss redan idag!

Ett avtal mellan oss

När du kontaktar oss bokar vi in ett möte där vi kommer till dig och ser över lokalen som ska städas. När det är gjort ger vi en offert och därefter skriver vi ett avtal. Det är viktigt för oss att du kan känna dig helt nöjd och trygg med oss och därför låter vi dig ge förslag på vilken dag och tid som du vill att vi utför städningen på. Om det är något du sedan vill ändra så är det bara för dig att höra av dig så löser vi det. Vi utför all städning som dammsugning, torkning av ytor, badrum, kök, grovstädning och fönsterputs. Finns det något annat som du vill lägga till? Kontakta oss!

För din trygghet

Det ska kännas tryggt för dig när vi utför städningen. Därför använder vi oss enbart av miljögodkända rengöringsmedel som inte skadar dig, oss, din lokal eller naturen. Vi är också mycket noggranna med att använda oss av en säker utrustning som varken skadar oss eller dig. Kontakta oss via mejl eller telefon om du vill veta mer.