Städföretaget i världsklass!

Vi kallar oss för ett städföretag i världsklass och det står vi för! Har du ett kontor som behöver löpande städning? Är ni en bostadsrättsförening som har olika städuppdrag som behöver utföras? Vill du som privatperson få ditt hem städat? Ska du flytta och vill få hjälp med flyttstädningen? Allt detta och mer därtill kan vi hjälpa dig med! Kontakta oss så tittar vi på dina behov och sedan kommer vi gemensamt fram till en plan för hur just din städning ska se ut och när den ska utföras. Vi är ett smidigt städföretag som finns där för dina städbehov.

Vad som gör oss bäst som städföretag

När vi säger att vi är i världsklass så är det flera olika kvaliteter som vi menar. När du anlitar oss så får du ett städföretag som är professionellt och som kan sin sak in i minsta detalj. Vi är ett städföretag som följer alla policys för en god arbetsmiljö och för att du som beställare ska kunna känna dig fullkomligt trygg med oss. Vårt arbetssätt är ergonomiskt. Vi har en personal som har tystnadsplikt. Policys finns som sörjer för lika behandling av personalen, med mera. För vi anser att det krävs mer än en perfekt städning för att få kalla sig i världsklass! 

Den senaste tekniken

Vid varje städtillfälle väljer vi den teknik och de medel som passar bäst. Och du som kund kan känna dig trygg med att veta att alla rengöringsmedel som vi använder är miljömärkta och fullkomligt säkra för vår personal, för dig som kund och för vår miljö. Vårt mål är att du som kund ska märka av oss så lite som möjligt samtidigt som vi ser till att alla ytor blir skinande rena och blanka. 

Det är också viktigt för oss att du ska veta vilka vi är. Därför har all vår personal våra arbetskläder på sig. En kvalitetsstämpel som visar vilka som arbetar för oss och vad de gör. Vi är också mycket noga med att vara nåbara. Så hör av dig redan idag så bokar vi ett möte och ser över dina behov av städning!