Om oss

Vill du ha en städfirma i världsklass – anlita oss för ditt städuppdrag! Vi är företaget för dig som vill ta din städning till en ny nivå. Hos oss börjar vårt samarbete med att du kontaktar oss och bokar ett kostnadsfritt besök. Där går vi tillsammans igenom vilken omfattning du vill ha gällande din städning och i vilken frekvens du vill ha din bostad, lokal eller kontor städad. Eller kanske det är en flyttstädning du önskar. När vi är färdiga signerar vi ett avtal där även dag och tid specificeras. Sedan kan du tryggt luta dig tillbaka och låta oss sköta städningen medan du lägger din tid på något annat. 

Den senaste tekniken

Vi är ett städföretag som sätter en stor heder i att alltid vara i framkant. Därför använder vi oss av rengöringsmedel som är miljövänliga och städredskap som gör att städningen går extra snabbt och lekande lätt. Det är en självklarhet för oss att all vår personal är uppdaterad om de senaste rönen inom vårt fält. Vi har dessutom en klädpolicy som gör att vår personal alltid har rena och fräscha arbetskläder när vi besöker dig.  

Försäkring och trygghetspolicy

Om en olycka skulle vara framme så kan du känna dig trygg med att vi har en försäkring som gör att du som kund till fullo ersätts för skadan. Vi har också en policy om tystnadsplikt som gör att du kan känna dig förvissad om att inget som vi ser eller hör hos dig berättas vidare till någon annan.